Schoonheidssalon Sa-Bien
 

Welkom op onze website!

 

Welkom bij schoonheidssalon Sa-Bien in Vriezenveen.

Schoonheidssalon Sa-Bien is een professionele en gezellige schoonheidssalon waar u zich kunt laten verwennen met diverse gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.

In de behandeling draait alles om u, ontspanning en natuurlijk resultaat! 

In de drukte van alledag vergeten mensen snel ontspanning te nemen en goed voor zichzelf te zorgen, ik help u graag om hier bewust bij stil te staan en  u een stukje luxe aan te bieden.

Samen houden wij uw huid gezond en stralend!!

Aangesloten bij de brancheorganisatie:

 


 


 NU IN DE SALON: MICRONEEDLING

Wat is Microneedling?

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door de dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.


Collageen

Collageen is een eiwit die de huid stevig en glad houdt. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld. Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt. Om het resultaat na de kuur te behouden doet u een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling. Hoe vaak u een onderhoudsbehandeling doet, is afhankelijk van uw huid. 


Littekens

Microneedling wordt tevens toegepast bij het verminderen van littekens. Littekens bestaan uit littekencollageen. Dit littekencollageen is, in tegenstelling tot normaal collageen, korrellig en bobbelig van structuur. We gebruiken Microneedling om het littekencollageen deels af te breken en de bloedcirculatie in dit gebied te optimaliseren.


Grove poriën

Het verfijnen van grove poriën is doorgaans erg lastig, omdat hier collageen voor nodig is. Tijdens de Microneedling behandeling wordt er ook collageen aangemaakt in de bovenste laag van de huid, waardoor grove poriën verfijnt en verstrakt worden. 

Pigmentatie


De behandeling richt zich ook op het verminderen van zonneschade, melasma of ouderdomspigment. Ook de donkere huidverkleuringen die ontstaan na puistjes kunnen met Microneedling vermindert worden.


Belangrijke punten voor thuis na de behandeling:

1. Vermijd contact met de huid. Probeer niet met de handen aan de huid te komen i.v.m. de overdracht van bacteriën.

2. Gedurende 24 uur kunt u geen huidverzorgingsproducten gebruiken vanwege het risico op een allergische reactie. Dit geldt ook voor make-up. 

3. Na 24 uur kunt u weer huidverzorgingsproducten en/of make-up gebruiken. Gebruik dagelijks een zonnefactor.

4. Reinig uw gezicht gedurende 24 uur alleen met lauw water. Vermijd zeep of andere reinigingsproducten.

5. Vermijd gedurende 24 uur sporten, fysieke inspanning en sauna (vanwege zweten). Vermijd tevens zwemmen en het nemen van een bad (vanwege bacteriën) Na min. 6 uur kunt u wel douchen, zolang u het stromen van zeepwater over het gezicht vermijdt.

6. Vermijdt de zon(nebank). Uw huid is herstellende, en daardoor gevoelig voor de schadelijke Uv-straling.

7. Drink gedurende 24 uur min. 2 liter water
Nu ook in de salon: De Bindweefselmassage


Wat is een bindweefsel?  Een bindweefselmassage is een stevige massage waarbij de cellen diep in de huid geprikkeld worden en waardoor er extra activiteit ontstaat in de huid. De doorbloeding wordt geactiveerd, je huid wordt steviger door aanmaak van collageen en elastine. Je huid gaat er gezonder uitzien. Met de bindweefselmassage kun je de volgende effecten bereiken:

- Stimulering van de doorbloeding

- Verbetering van de huidconditie

- Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine

- Vermindering van lijntjes, rimpeltjes, kraaienpootjes en littekens

- Verbetering van de huidstructuur 

- Verbetering van de opname van werkstoffen

- Verklevingen worden losgemaakt

 

 

 


Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   19:00-22:00
di  dinsdag:   08:30-14:00
wo  woensdag:   19:00-22:00
do  donderdag:   08:30-14:00
19:00-22:00
vr  vrijdag:   08:30-14:00